Македоника Литера

Контакт

Contact

Contact-image

+389 2 2722 820

+389 (0) 70 384 583

http://www.makedonikalitera.mk

Other information

Адреса:

МАКЕДОНИКА ЛИТЕРА

ул. Никола Добровиќ 1/1-3

1000 Скопје

 

Телефони:

+389 (0)2 2722 820

+389 (0) 70 384 583

 

Продажни места на нашите изданија

Скопје: книжарници на Култура, Матица македонска, Три, Или-или, Алби, Кинотека на Македонија
Охрид: Просвета
Битола: Дениција
Прилеп: Викели
Гостивар: Култура-гост
Македонски Брод: Тобако вест
 
Интернет: http://www.kupikniga.mk/BookStoresCatBooks.aspx?BKSQS=49

E-mail: contact@makedonikalitera.mk

            makedonikalitera@yahoo.com

            makedonikalitera@gmail.com

web:     www.makedonikalitera.mk

  

Address:

MAKEDONIKA LITERA

Nikola Dobrović 1/1-3

1000 Skopje

Macedonia

 

Phone:

+389 (0)2 2722 820

+389 (0) 70 384 583

 

E-mail: contact@makedonikalitera.mk

            makedonikalitera@yahoo.com

            makedonikalitera@gmail.com

web:     www.makedonikalitera.mk

 

Почитувани љубители на книгата,

Нарачка на нашите изданија може да извршите преку е-маил адреса: makedonikalitera@yahoo.com ;  или по телефон: +389 2 2722 820.

Нарачка на нашите изданија може да се изврши и од странство.

За начините на плаќање и испорака ќе се договориме при нарачката.

Ви благодариме за интересот на нашите изданија.

Created by: Boost Nova 2011

Top Desktop version