Македоника Литера

E-САЕМ НА КНИГАТА НА „MAKEДОНИКА ЛИТЕРА"

Add%20a%20heading.png   E-саем на книгата на „Maкедоника литера"


   Во периодот од 22 мај до 26 мај 2020 година, „Maкедоника литера" организира е-саем на книгата.  Компетниот САЕМСКИ ЦЕНОВНИК е достапен на www.makedonikalitera.mk, ДИРЕКТЕН ЛИНК https://cutt.ly/IyUT44g 

      ЗА НАРАЧКИ ВО ИЗНОС НАД 900 ДЕНАРИ, ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!!! За нарачки над 2.000 денари, следува дополнителен попуст. Содржината на книгите може да се разгледа на www.makedonikalitera.mk Нарачка на книги на-е-адреса This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и на нашата фејсбук страница https://www.facebook.com/makedonikaknigi/

 Уживајте во навистина добрата книга :)

 

Created by: Boost Nova 2011

Top Desktop version