Македоника Литера

НАСКОРО! ВОДИЧ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУС – БЕСПЛАТНА КНИГА

ВОДИЧ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУС

   Наскоро ќе можете да прочитате совети за заштите од корона вирусот во книгата која ќе ја објави „Македоника литера“, а ќе биде слободна и бесплатна за преземање:

ВОДИЧ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНОВИРУСНА БОЛЕСТ – БЕСПЛАТНА КНИГА. 

   Водичот е превод на македонски јазик на кинеско издание, во кое се содржани кинеските искуства во борбата против новиот корона вирус, а е подготвен и одобрен од официјалните здравствени институции на НР Кина.