Контакт
Адреса:

МАКЕДОНИКА ЛИТЕРА

ул. Никола Добровиќ 1/1-3

1000 Скопје

 

Телефони:

+389 2 2722 820

+389 70 384 583

 

Продажни места на нашите изданија

Скопје: книжарници на Култура, Матица македонска, Три, Или-или, Алби, Кинотека на Македонија
Охрид: Просвета
Битола: Дениција
Прилеп: Викели
Гостивар: Култура-гост
Македонски Брод: Тобако вест
 
Интернет: http://www.kupikniga.mk/BookStoresCatBooks.aspx?BKSQS=49

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web:     www.makedonikalitera.mk

  

Address:

MAKEDONIKA LITERA

Nikola Dobrović 1/1-3

1000 Skopje

Macedonia

 

Phone:

+389 2 2722 820

+389 70 384 583

 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web:     www.makedonikalitera.mk

 

Почитувани љубители на книгата,

Нарачка на нашите изданија може да извршите преку е-маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ;  или по телефон: +389 2 2722 820.

Нарачка на нашите изданија може да се изврши и од странство.

За начините на плаќање и испорака ќе се договориме при нарачката.

Ви благодариме за интересот на нашите изданија.