Македоника Литера

НАСКОРО! ЛЕТНА АКЦИЈА НА СТО КНИГИ ЗА МАКЕДОНИЈА

  Наскоро! Летна акција на сто книги за Македонија

   Сто книги за Македонија од областа на историографијата, културната историја, културолошките истражувања, книжевните студии, белетристиката.. ќе бидат намалени и ќе може да се купат со 20% попуст во периодот од 1 август до 10 август 2020 година. Комплетниот список на книги со нивните редовни цени, на кои се пресметува 20% попуст, може да се разгледа на овој ЛИНК.