Македоника Литера

НАСКОРО! „Tивко рушење" од Ивица Пртењача

  Наскоро во издание на „Maкедоника литера" ќе излезе романот „Tивко рушење" од Ивица Пртењача.

„Tивко рушење" е роман за ненадомсестливите животни загуби, но уште повеќе роман за можностите за нови почетоци, за овновата и ресетирањето во животот.