Македоника Литера

НАСКОРО! „Никогаш на врвот" од Паоло Коњети

   НАСКОРО!
   Нова книга од авторот на интернационалниот бестселер „Осум планини“ - Паоло Коњети, овојпат со патописна проза, „Никогаш на врвот".