Македоника Литера

Добро е, убаво е

Ивица Пртењача
Добро е, убаво е
150.00 ден.
         Роман со современа приказна за меланхолијата, депресијата и осаменоста, но пред сё за љубовта, па и за сексот.

Во неа главните координати се младиот писател, една книжарница, еден секогаш празен стан, млада сосетка, средношколка, смс-пораки, дежурство зад шпионката... Меѓу тие координати авторот го создава светот на  главниот лик – осаменик и фантазер, соочен со меланхолијата и копнежите за доброто и убавото...