Македоника Литера

Жената oд барот

Диана Чули

150 мкд.

164 стр./ A5 формат (200x140)

      Љубовен роман. Овојпат романсата е нарушена од реалноста во транзициското посткомунистичко време. За ова дело авторката ја доби наградата Автор на годината 2007.