Македоника Литера

Клучните концепти во кинеската мисла и култура том 3

  Група автори

  150 мкд

     Двојазично издание - на македонски и на англсики јазик.

    „Македоника литера“ овој проект го реализира во соработка со пекиншкиот издавач ФЛТРП, еден од трите најголеми кинески издавачи. Предвидено е проектот да има девет тома. „Македоника литера“ ќе ги објави и останатите три тома набргу по објавувањето на оригиналните изданија. Петте тома, освен на англиски, се преведени уште на повеќе од десет јазици, а во Кина и во некои земји веќе станаа бестселери.